Jak fungujeme

Každý klient požaduje trochu jiný přístup. Přesto máme nastavené standardy, podle kterých vždy začínáme, abychom se pak společně dostali úspěšně k cíli.​

Ozvěte se nám

První krok je na vás. Na stránkách jsme se pokusili sepsat, co vše umíme. Určitě jsme na něco zapomněli, ale i přesto věříme, že vás naše zkušenosti zaujali a ozvete se nám. Můžete buď zavolat, vyplnit formulář nebo poslat e-mail. Formu necháme na vás. Hlavní, že se spojíme.

Následně to bude už více na nás. Jeden z kolegů se vám ozve a domluví termín osobní nebo online schůzky, na které se budeme věnovat vašim potřebám. Sami se před schůzkou podíváme na váš marketing a zkusíme rovnou přijít s nápadem, jak vám být k službám.

První schůzka

Online nebo osobně, dnes už je to téměř jedno, a tak to necháme na vás. Společně projdeme, jaké jsou vaše potřeby a v čem bychom vám mohli být užiteční. Samozřejmě se budeme bavit i o finančních možnostech, na jejichž základě pak můžeme připravit konkrétní nabídku. Ideálně vás požádáme o přístup k vašim datům, abychom mohli nabídku připravit na míru.

Zpracování analýzy

Víme, že je na trhu spousta agentur, které chtějí získat vaši pozornost. Abychom ukázali, že to myslíme vážně, zpracujeme vám zdarma vstupní analýzu a připravíme marketingovou strategii. Součástí strategie je návrh, jak budeme v následujících měsících postupovat, abychom dokázali naplnit vaše očekávání.

Zaměříme se na jednotlivé komunikační kanály a podle možností vašeho rozpočtu vybereme ty, které jsou relevantní a dokážeme s nimi splnit cíle. Všechny kroky vám detailně představíme, abyste měli dostatek informací k rozhodnutí.

Příprava nabídky

Ve chvíli, kdy máme zpracovanou analýzu a strategii, dokážeme říct, kolik to všechno bude stát. Pokud se vám naše nabídka bude líbit, připravíme rovnou návrh smlouvy, abyste si mohli vše v klidu projít.

Měsíční správa

Jakmile máme všechny formality za sebou, pustíme se do práce. Budete mít k dispozici svého projektového manažera, který vaše požadavky předává specialistům. Cokoliv budete potřebovat, tak je vám plně k dispozici, aby našel nejvhodnější řešení. Stejně tak vám na konci měsíce představí výsledky a plnění plánu.

Můžeme poradit? Kontaktujte nás!

    Údaje zadané do formuláře budou zpracovány a uchovány v souladu s našimi pravidly pro zpracování osobních údajů jen a pouze za účelem vyřízení Vaší záležitosti.